Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → У пошуках кращого життя: більшість тернополян згідні виїхати за кордон, лиш би тільки з'явилась така можливість

У пошуках кращого життя: більшість тернополян згідні виїхати за кордон, лиш би тільки з'явилась така можливість

02.03.2017, 14:15

Якби у вас була така можливість, ви б переїхали з Тернополя? З приводу цього актуального питання сайт 0352.ua у рубриці "Голос міста" вирішив дізнатись про те, які думки у мешканців Тернополя переважатимуть найбільше у зазначеному обговоренні.

Результати обговорення виявились неочікуваними, адже багато тернополян віддали перевагу різноманітним варіантам відповідей. На першому місці - 45% опитуваних були би згідні виїхати із Тернополя за кордон при першій можливості.

Зазначимо, що до опитування під назвою «Якби у вас була така можливість, ви б переїхали з Тернополя?» мали змогу долучитись усі охочі тернополяни. Дискусія тривала у формі шістьох варіантів відповідей: "Так, поїхав (а) б до Києва або інше велике місто України" (7,6%), "Ні, хочу залишатися у Тернополі" (27,3%), "Так, поїхав (а) б за кордон" (45%), "Я вже переїхав (а) з Тернополя" (4,2%), "Я не з Тернополя, але хочу подивитися результати" (9,6%), "Важко відповісти" (6,3%).

Додамо, що загалом на ці запитання відповіли 542 особи.

Нагадаємо, що сьогодні на сайті 0352.ua у рубриці "Голос міста" триває опитування на тему: "Як Ви ставитеся до блокади ветеранами АТО торгівлі з окупованим Донбасом?". Станом на 12 год. 2 березня проголосувало 15 осіб. Наразі тернополяни активно надають перевагу варіантові відповідей: "Позитивно - це наблизить повернення окупованих територій".

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
254