Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Прикарпатські спортсмени – найкращі в Україні

Прикарпатські спортсмени – найкращі в Україні

01.03.2017, 23:30

Наприкінці лютого на території країни відбулися кілька всеукраїнських змагань, переможцями яких стали спортсмени з Івано-Франківської області. Про це повідомляє управління спорту обласної державної обласної адміністрації.

Зокрема, в Харкові проходив чемпіонат України з важкої атлетики серед спортсменів дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Представник коломийської обласної ДЮСШ, член національної збірної команди, майстер спорту України з важкої атлетики Данило Мочернюк вдобув золоту медаль у вправі «ривок», срібну медаль у «поштовху» та золоту медаль в сумі двоборства, посівши перше місце у ваговій категорії 105 кг.

У фінальній стадії Кубка України з баскетболу 3х3 серед чоловіків, жінок та юнаків чоловіча збірна команда Прикарпаття посіла перше місце. Склад команди: Дмитро Неволін, Андрій Мацків, Володимир Жартун. Жіноча збірна команда Івано-Франківщини – а це Євгенія Сівакова, Наталія Зорько, Юлія Лапшинова, Катерина Грищенко – бронзовий призер.

Крім того, у категорії юнаки «U-18» збірна Івано-Франківської області стала віце-чемпіоном. Склад команди: Владислав Марусяк, Валентин Марусяк, Роман Сокіл.

Як повідомлялось раніше, у лютому Івано-Франківський міський центр «Спорт для всіх» разом з управлінням освіти і науки міської ради з метою підвищення рухової активності  дітей міста Івано-Франківська провели п’ять спортивно-масових заходів.

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
396