Господарка » При спробі обміняти долари, касирка запідозрила франківчанку у збуті фальшивих купюр


19:15 от admin

"В Івано-Франківську затримали жінку з фальшивими грошима". Інформація з таким заголовком з'явилася сьогодні на сайті Управління поліції охорони в Івано-Франківській області. 

За подробицями кореспондент 0342.ua звернувся до сектору комунікації ГУНП Івано-Франківської області. З'ясувалося, що 52-річна місцева жителька, хотіла обміняти 200 доларів США, які залишилися у неї після купівлі нерухомості. Пояснила, що вона разом із чоловіком багато років збирала кошти, тож звідки саме фальшиві купюри, й гадки не має. 

Про те, що купюра номіналом 100 доларів США фальшива заявила касирка обмінного пункту. Пояснила, що не просвічується стрічка, яка засвідчує справжність грошей і заявила франківчанці, що розірве цю куп'юру. На що власниця 200-от доларів потребувала викликати поліцію. 

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Проте, жінку ніхто не затримував. У поліції нам повідомили, що власниця купюр є законопослушною, до відповідальності за порушення закону не притягувалася, судимою не була. Наразі відкрито кримінальне провадження за ст. 199 ККУ. Купюри направили на експертизу, тож чи справді купюри фальшиві поки що достеменно невідомо.

"0342.com.ua"