Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Статутний фонд КП "Муніципальна варта" збільшиться в десять разів і становитиме 10 млн грн

Статутний фонд КП "Муніципальна варта" збільшиться в десять разів і становитиме 10 млн грн

14.12.2016, 17:08

Про це йдеться в проекті рішення “Про збільшення статутного капіталу та затвердження нової редакції статуту комунального підприємства “Муніципальна варта”, який буде винесено на розгляд чергової сесії міської ради.

Нагадаємо, що зараз статутний капітал цього підприємства складає 1 млн грн. Крім цього "Муніципальна варта" ще до початку своєї роботи вже отримувала з рахунків міськвиконкому сотні тисяч гривень. 

Журналісти 0342.ua запитали про причини збільшення статутного фонду підприємства у керівника КП "Муніципальна варта" Кухарука Богдана.

Він зазначив, що в підприємства багато потреб і планів розвитку: відкриття чергової частини, забезпечення працівників радіозв'язком та засобами індивідуального захисту, купівля автомобіля та камер стеження.

«Це не означає, що ми витратимо 10 мільйонів одразу. Ми наперед плануємо свою діяльність, виходячи з цих коштів» — наголосив Богдан Кухарук. 

До теми: На виконкомі сперечалися через "Муніципальну варту"У Франківську активісти вимагали скасувати незаконні рішення, які прийняла міська владаГаняти бабок і охороняти міську раду – муніципальній варті "придумали" роботу.

 

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
133