Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Невдовзі у Тернополі з'явиться унікальний арт-дворик

Невдовзі у Тернополі з'явиться унікальний арт-дворик

27.09.2016, 20:00
Творча молодь міста об’єдналася завдяки хорошій справі – допомогти відтворити казку на стінах холу однієї з міських бібліотек.
Чари у холі, що на вулиці Руська 31, буквально витають у повітрі, адже художники з вогником у очах творять нову історію.

Ідея створення такого літературно-мистецького проекту належить Олександру Івановичу Смику – начальнику управління культури і мистецтв Тернопільської міської ради та Світлані Козелко – директору комунальної установи «Тернопільська міська централізована бібліотечна система». Працює над розписом стін близько 14 студентів з вищих навчальних закладів міста.

– Дівчина читає, і різні герої з книг для неї творять незвичайний світ, – пояснює Терену ідею однієї з картин пані Світлана. – Формат роботи над створенням арт-холу доволі нестандартний, адже дехто з митців працює тут тиждень, а хтось лише два дні. Для цих молодих людей графік роботи значення не має, оскільки більшість з них приходить о 7-ій ранку, а додому повертаються об 11-ій вечора.

Позитивна атмосфера і енергія у кожному з митців. Ані фарба на штанях, ні брудні заляпані кеди не здатні зіпсувати хорошого настрою. Тут твориться диво.

– Це мій чоловік Анрій, проводить нам електрику, – веде мову Світлана Козелко. – Майстрував нам двері.

Ціла сім’я пані Світлани задіяна у даному проекті, можна сказати, що ці стіни за місяць роботи стали для них другою домівкою… Дружня атмосфера і бажання об’єднатися заради спільної мети – саме це робить працю особливою.

Відкриття літературного арт-холу відбудеться завтра, 28 вересня, о 10:00, в приміщенні Центральної міської бібліотеки, що на вулиці Руська, 31.
567

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
191