Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → На Тернопільщині невідомі зі стріляниною викрали бійця “Айдару”?

На Тернопільщині невідомі зі стріляниною викрали бійця “Айдару”?

26.09.2016, 22:10
У Борщові близько 6-ої години ранку невідомі особи увірвалися в дім бійця “Айдару” Вадима Цукерника. Про це на сторінці у «facebook» пише волонтер «Волі» Христина Яворська.

За її словами, невідомі особи, які увірвалися до Вадима, влаштували стрілянину, а потім викрали його. “Подзвонила дівчина нашого добровольця-айдарівця Цукерника Вадима. Сказала, щоб під'їхали, бо потрібно 2 понятих. Приїхавши на місце, виявилось, що Вадика вдома вже немає, його "пов'язали" і повезли в невідомому напрямку невідомі люди без протоколу про затримання та без оголошення підозри. В квартирі залишилась лише його дівчина та 5 невідомих людей. Як виявилось пізніше, це слідчі Львівської поліції та представники карного розшуку, а також боєць “Соколу”, – пише Христина.
За її словами, на даний момент вже працює адвокат, Вадима знайти не може, збирається писати заяву до прокуратури про викрадення.“ Адже львівські слідчі не знають місця його перебування. Борщівська поліція спрацювала добре, наразі очікуємо від них витяг про відкриття кримінального провадження стосовно незаконно проведеного обшуку”.
Відео можна подивитися тут
борщів1-300x225
борщів2-300x225
борщів3-300x169

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
283